EnergiWatch

Ny direktør skal løse problemerne på Amager Bakke

Bestyrelsen for Amager Ressourcecenter og det problemramte forbrændingsanlæg Amager Bakke har udpeget Jacob Hartvig Simonsen som ny adm. direktør.

Mere end et år efter, at Ulla Röttger blev fyret som adm. direktør for Amager Ressourcecenter og skandaleprojektet Amager Bakke, har bestyrelsen endelig fundet hendes permanente afløser.

Det bliver 51-årige Jacob Hartvig Simonsen, der skal stå i spidsen for at løse de mange udfordringer, der stadig er omkring Amager Bakke. Jacob Hartvig Simonsen kommer fra en stilling som direktør for Dansk Affaldsforening, så der er tale om en mand med indgående kendskab til branchen og de mange udfordringer, der har været med det nye affaldsforbrændingsanlæg på Amager.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Norsk Lundin-chef går af

Kristin Færøvik, der hidtil har været adm. direktør for olieselskabet Lundin Energy i Norge, fratræder ved udgangen af måneden.

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs