EnergiWatch

Prisen dykker på brugte Teslaer

Der bliver i øjeblikket solgt ud af brugte Tesla'er med en klækkelig rabat.

Udbud og efterspørgsel gør nu, at prisen på brugte Tesla'er er dykket mærkbart. Det skriver Berlingske Business.

Prisfaldet kommer efter ændringen i registreringsafgifterne, der gradvist indfaser en normal afgift på elbiler. Det har medvirket et udsalg af brugte Tesla'er, og priser der i gennemsnit er faldet med 12,4 pct. siden årsskiftet.

"Efter en kort periode med omkring 80 til 85 brugte og nye Tesla-modeller til salg, så er der inden for de seneste tre uger kommet mellem 20 og 25 ekstra til salg, så det totale udbud nu er oppe på 113 i dag," siger bilanalytiker Jan Lang fra auktionshuset eBay, der via Bil­basen driver det største danske brugtbilsmarked på nettet, til Berlingske Business.

Det er Tesla S85, der har tabt mest værdi på brugtbilsmarkedet med et fald på 15,9 pct.

Forsiden lige nu

Siemens Gamesa: Ikke flere danske fyringer

Mølleproducenten planlægger ikke at finde yderligere af selskabets op mod 6.000 afskedigelser i Danmark, tværtimod tyder meget på det modsatte, siger dansk topchef. Dog er der visse forbehold.

Nyt rekordår for European Energy

Efter år med frasalg af mere end 200 megawatt sol og vind fortsætter projektudvikleren sin hastige fremgang på toplinjen samtidig med, at der fortsat leveres tocifret overskudsmargin. I år bliver mindst lige så godt, lover direktør.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere