EnergiWatch

Statoil skal levere biobrændstof til SAS

Norske Statoil bliver storleverandør af biobrændstof til det skandinaviske luftfartsselskab SAS.

Det nordiske flyselskab SAS bliver nu ny storkunde til Statoils satsning på biobrændstof. Det sker, når SAS om kort tid påbegynder en fast rutine med at tanke fly med biobrændstof i Oslo Lufthavn.

Statoil Aviation vil gennem aftalen, som er indgået med Avinor og SAS, Lufthansa og KLM, levere 2,5 millioner liter biobrændstof til tankanlægget i Oslo Lufthavn . Dette svarer til cirka 3000 flyvninger mellem Oslo og Bergen med 50 procent iblanding af biobrændsel, og betyder, at Oslo er verdens første hovedlufthavn til at tilbyde faste leverancer af biobrændstof, som en del af den daglige operative drift. Det sker fra marts 2015

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs