EnergiWatch

Dantherm-frasalg udskudt igen

Luftbehandlingsfirmaet Dantherm er endnu ikke lykkedes med at afslutte salget af forretningssegmentet Telecom.

Foto: Dantherm

Endnu en gang må Dantherm, der laver anlæg til industriel luftbehandling, væbne sig med tålmodighed omkring salget af forretningssegmentet Telecom.

Tilbage i marts indgik Dantherm en aftale med China Technologies Holdings om at sælge aktiviteterne, men afslutningen af handlen trækker ud.

Oprindeligt var planen, at salget skulle gennemføres i juni, inden det blev udskudt til juli. Tirsdag forlyder det, at handlen kan falde på plads "inden for den nærmeste fremtid".

Det er blandt andet etableringen af et europæisk holdingselskab til gennemførelse af købet, der har ladet vente på sig, oplyser Dantherm.

Dantherms frasalg udskudt

Dantherm med regnskab i den lave ende

Formand forsvarer støtte til tabsgivende Topsøe-selskab

Topsøes brændselscelle-forretning fortsætter med røde tal

Mere fra EnergiWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Energinet skal finscreene havmiljø for 6 GW havvind

Energinet er blevet pålagt af Energistyrelsen at igangsætte forundersøgelser for i alt 6 GW havvind samt for ny placering af Hesselø Havvindmøllepark. Derudover skal Energinet forberede etablering af nettilslutningspunkter på land.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs