EnergiWatch

Danske hæver kursmål på Rockwool

Det kommende regnskab fra isolerings-koncernen Rockwool kan overraske positivt, vurderer Danske Bank.

Danske Bank tror, at Rockwool vil kunne overraske pænt med sin indtjening for 2013, og 2014-udsigterne bør også være pæne. Det er med til at få banken til at løfte sit kursmål for isoleringsaktien.

"Vi forventer et nettoresultat på 839 mio. kr. for 2013, over selskabets forventning om 800 mio. kr. Vi baserer dette på mildt vejr i december, skriver Danske Banks analytikere i en kommentar.

Hedegaard: Rockwool skal smide fløjlshandskerne

Tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch her

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Vækst i indtjening

Banken hæver kursmålet til 1100 kr. fra tidligere 880 kr. Anbefalingen "hold" gentages dog for Rockwool, hvis B-aktie torsdag handles i 1043 kr.

"Forventningerne for 2014 burde indikere pæn indtjeningsvækst, men primært drevet af opkøb. Selv om vurderingen virker anstrengt ved en P/E (børsværdi i forhold til indtjening) på 23 i 2014, ser vi ingen negative kurstriggere," skriver Danske Bank.

Onsdag hævede Alm. Brand Markets sit kursmål for aktien og satte det også til 1100 kr. med en neutral anbefaling.

Rockwools årsregnskab præsenteres om eftermiddagen fredag 21. februar.

Rockwool: BRIK-landene er ikke alt

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs