Overskudsvarme luner i virksomhedernes pengekasse
Hos Jensens Køkken i Struer, der producerer og leverer mad til alle restauranterne i Jensens Bøfhus-kæden, er der visse standarder. Kyllingevinger og spareribs opbevares i et køleanlæg, mens køkkenet hver aften rengøres med varmt vand og sæbe. Sådan forholder det sig i de fleste restaurationsvirksomheder. Men til forskel bliver overskudsvarmen fra køleanlægget hos Jensens Køkken brugt til at opvarme rengøringsvandet ved hjælp af en varmepumpe. Det har givet virksomheden store besparelser.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app