EnergiWatch

Danfoss vil udnytte kinesisk momentum

Kina har været en blandet fornøjelse for Danfoss i de seneste år, men topchef Niels B. Christiansen fornemmer, at den seneste vækst holder ved. 

Foto: Danfoss

Da Danfoss torsdag præsenterede sit regnskab for første halvår af 2013, var det med en to pct tilbagegang i omsætningen på grund af et sløjt salg på de to hovedmarkeder i Europa (- otte pct.) og USA (minus seks pct.).

Derimod var der en solid fremgang på vækstmarkederne - faktisk så meget at det næsten opvejede tilbagegangen på de store traditionelle markeder. Især Brasilien og Rusland buldrer af sted med vækstrater på henholdsvis 32 pct. og 19 pct., men også i Kina begynder selskabet at opleve fremgang efter en omtumlet periode.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs