EnergiWatch

Danfoss vil udnytte kinesisk momentum

Kina har været en blandet fornøjelse for Danfoss i de seneste år, men topchef Niels B. Christiansen fornemmer, at den seneste vækst holder ved. 

Foto: Danfoss

Da Danfoss torsdag præsenterede sit regnskab for første halvår af 2013, var det med en to pct tilbagegang i omsætningen på grund af et sløjt salg på de to hovedmarkeder i Europa (- otte pct.) og USA (minus seks pct.).

Derimod var der en solid fremgang på vækstmarkederne - faktisk så meget at det næsten opvejede tilbagegangen på de store traditionelle markeder. Især Brasilien og Rusland buldrer af sted med vækstrater på henholdsvis 32 pct. og 19 pct., men også i Kina begynder selskabet at opleve fremgang efter en omtumlet periode.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs