Rockwool køber amerikansk loftsproducent

Den danske isoleringsspiller Rockwool lægger knap 800 mio. kr. for Chicago Metallic Corporation.
Foto: Johan Mikkelsen
Foto: Johan Mikkelsen
AF RITZAU FINANS

Rockwool, der gør sig i produktion af isoleringsmateriale, har købt den amerikanske loftsproducent Chicago Metallic Corporation. Det skriver Rockwool i en fondsbørsmeddelelse mandag eftermiddag.

Opkøbet står Rockwool i 780 mio. kr. eller 140 mio. dollar. Det amerikanske selskabet omsatte i 2012 for 139 mio. dollar og havde 600 ansatte. Chicago Metallic Corporation sælger arkitektoniske byggeprodukter som blandt andet metalpaneler og loftssystemer. Opkøbet skal indgå i Rockwools division ROCKFON.

Finanshus løfter Rockwool-kursmål markant 

"Dette opkøb komplementerer fint det eksisterende ROCKFON-forretningskoncept. Det vil give os mulighed for at tilbyde og udvikle mere komplette løsninger til vores kunder ved at tilbyde ikke blot loftspanelerne, men også det metal-skinnesystem, som er et væsentligt element i et nedhængt loftssystem," skriver divisionsdirektør i Rockwool Herman Voortman i meddelelsen

"Derudover vil opkøbet sætte yderligere skub i koncernens loftsstrategi i Nordamerika og Asien og give en væsentlig fremskyndelse af den allerede igangværende ekspansion i disse regioner".

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

/ritzau/FINANS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også