Ny CFO i Danfoss

Per Have stopper som finansdirektør i Danfoss men fortsætter sit virke i Bitten og Mads Clausens Fond. Jesper V. Christensen bliver ny CFO i Danfoss koncernen.
Jesper V. Christensen bliver ny CFO i Danfoss koncernen. Han kommer fra en stilling i Sauer-Danfoss. | Foto: Danfoss presse
Jesper V. Christensen bliver ny CFO i Danfoss koncernen. Han kommer fra en stilling i Sauer-Danfoss. | Foto: Danfoss presse

Danfoss CFO Per Have stopper som finansdirektør i koncernen.

Men han fortsætter sit arbejde i Bitten og Mads Clausens Fond, der ifølge Danfoss efterhånden har “så mange aktiviteter og investeringer, at det fremadrettet kræver fondsdirektør Per Haves fulde opmærksomhed.”

Fonden har bestemmende indflydelse i virksomheden, og Per Have skal blandt andet stå i spidsen or en ny og mere målrettet investeringsstrategi. Hensigten er, at fonden skal spille en mere aktiv rolle som investor og understøtte driften i større projekter, som fonden involverer sig i.

Politisk zigzagkurs om solenergi er dyr for Danfoss

Per Have, der har en master i regnskab fra CBS og en fortid hos blandt andre KPMG og Kuwait Petroleum, kom til Sauer-Danfoss i 1998.

Med Per Haves exit som CFO bliver Jesper V. Christensen ny finansdirektør i Danfoss koncernen.

Svag tilbagegang for Danfoss 

Han kommer fra en lignende stilling i Sauer-Danfoss, som Danfoss fik fuldt ejerskab over i april 2013.

Jesper V. Christensen har været i Danfoss siden 1993. Han har en master i økonomi og business administration fra SDU.

Samtidig indtræder han i direktionen, som foruden Jesper V. Christensen kommer til at udgøres af CEO Niels B. Christiansen og COO Kim Fausing.

Fjernkøling kan sikre eksport-milliarder 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også