Novozymes-konkurrent varsler indtjeningsvækst

Hollandske DSM, der bl.a. leverer enzymer til biobrændstof, løftede driftsoverskuddet i første kvartal af 2013.
Foto: DSM
Foto: DSM
/ritzau/FINANS

Danske Novozymes' hollandske enzym-konkurrent, DSM, finder selv, at det er kommer godt fra start i 2013 med et nettooverskud af aktiviteterne i årets første kvartal på 119 mio. euro sammenlignet med markedets forventninger om et overskud på 104 mio. euro.

Det rapporterer Bloomberg News.

Omsætningen på 2,38 mia. euro lå lige en kende under estimerede 2,39 mia. euro., men driftsoverskuddet på EBITDA-niveau blev på 311 mio. euro mod forventning om et overskud på 297 mio. euro.

DSM fastholder sine forventninger til 2013 og varsler stærk vækst i EBITDA-overskuddet for hele året. Målet er et EBITDA på 1,4 mia. euro. i et år, hvor koncernen vil have fokus på integration af opkøbte forretningsområder. For de kommende år ventes EBITDA-forbedringer på 150 mio. euro i 2014 og 200-250 mio. euro i 2015.

Novozymes spår stærk vækst i Kina 

/ritzau/FINANS

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

"Ewii er et sted for mennesker, der kan finde ud af at opføre sig ordentligt og dem der ikke kan det, de skal ikke være her," lyder det fra Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i Ewii, der ikke vil tolerere snyd i sin koncern. | Foto: Joachim Ladefoged

Ewii-ansatte har snydt med arbejdstid

For abonnenter

Job

Se flere jobs