EnergiWatch

Ennogie-opjustering har rod i stigende interesse for solenergi

Producenten af solcelletage skruer op for sine forventninger til 2022.

Foto: Ennogie

Ennogie ser nu et bedre 2022 end tidligere ventet.

"Interessen for solenergi og bygningsintegrerede solcelletage fortsatte med at stige gennem andet kvartal 2022 drevet af et ønske om bæredygtighed og ansvarlighed i kombination med stigende energipriser. Vi ser derfor en rekordhøj ordreindgang og omsætning for de første seks måneder," lyder det fra selskabet.

Ennogie opjusterer derfor forventningerne til året til en omsætning på 45-60 mio. kr., prognosen for driftsresultatet (EBITDA) lyder nu på et underskud på 3 mio. kr. til 0 mio. kr., og for EBIT ventes der et minus på 5 mio. kr. til 2 mio. kr.

Tidligere lød forventningerne på en omsætning på 35-45 mio. kr., et EBITDA på minus 5 til minus 3 mio. kr., og et EBIT-underskud på 5-7 mio. kr.

Ennogie påpeger dog, at det er afgørende, at selskabet fortsat er i stand til at skalere organisationen og produktionen i overensstemmelse med markedet og sikre tilstrækkelig og stabil adgang til komponenter og materialer, hvis forventningerne skal indfries.

Ennogie får ordrer af "strategisk vigtighed" for tysk vækst

Ennogie vinder stor ordre i Køge 

Mere fra EnergiWatch

Blå blok skyder DF's gasforslag ned

Liberal Alliance og Nye Borgerlige er med på at få Nordsøaftalen genåbnet, men Venstre og De Konservative afviser blankt. For dyrt, besværligt og klimamæssigt problematisk, lyder det fra de to største borgerlige partier.

Eaton etabler ny fabrik i Finland

Det irsk-amerikanske strømstyringsselskab har valgt at placere en UPS-fabrik i Finland, der skal bidrage til at imødekomme voksende efterspørgsel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs