EnergiWatch

Nel modtager rekordstor ordre

Det norske brintselskab har gennem et datterselskab modtaget sin største ordre på elektrolyseudstyr med en kapacitet på 200 MW. 

Foto: Nel

Nel Hydrogen Electrolyser, der er datterselskab til Nel ASA, har modtaget en ordre fra en unavngivet amerikansk kunde på 200 MW alkaline elektrolyseudstyr.

"Vi er virkelig glade for at annoncere Nels største købsordre til dato. Dette projekt vil fremvise Nels store leverings- og eksekveringsevner og blive en værdifuld reference for fremtidige store kontrakter. Det vil have en væsentlig positiv indvirkning på Nels økonomi, elektrolyseprodukt- og produktionsomkostninger, teknologiudvikling og opskaleringsplaner," udtaler Håkon Volldal, der er adm. direktør for Nel, i en meddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Blå blok skyder DF's gasforslag ned

Liberal Alliance og Nye Borgerlige er med på at få Nordsøaftalen genåbnet, men Venstre og De Konservative afviser blankt. For dyrt, besværligt og klimamæssigt problematisk, lyder det fra de to største borgerlige partier.

Eaton etabler ny fabrik i Finland

Det irsk-amerikanske strømstyringsselskab har valgt at placere en UPS-fabrik i Finland, der skal bidrage til at imødekomme voksende efterspørgsel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs