EnergiWatch

IEA-chef: Udfordringen er at fastholde engagementet i energieffektivitet

Den store udfordring for bedre energieffektivitet er at få regeringer såvel som erhvervsledere og civilbefolkning til at fastholde engagementet over tid. Men det kan ændre sig efter Ruslands invasion af Ukraine, siger IEA-chef Brian Motherway.

Bagtæppet for dette års konference om energieffektivitet var Ruslands invasion af Ukraine og den energikrise, der finder sted lige nu. På billedet ses den ukrainske energiminister German Galuschenko, der var med fra sit hjemland. | Foto: CLAUS FISKER/Claus Fisker

Det er intet mindre end syvende gang, det internationale energiagentur (IEA) forsøger sig med en stort anlagt konference for at sætte fokus på gevinsterne ved energieffektivitet.

Men trods syv års opråb med stigende volumen fra IEA har pointen ikke sat sig fast. Det skyldes, at regeringer og erhvervsledere glemmer den undervejs.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs