EnergiWatch

Danfoss-chef: Pointen med energieffektivitet er gået tabt

Energieffektivitet kan give en nu- og her besparelse, som hverken borgere, medier eller politikere helt har forstået endnu, mener Danfoss-direktør Søren Kvorning.

Forsamlingen af notabiliteter var stor til IEA's konference om energieffektivtet i Sønderborg. Fokus på energibesparelser som hurtig problemknuser er lidt mindre, ærgrer Danfoss sig. | Foto: CLAUS FISKER/Claus Fisker

Danmark fremhæves ofte som en førende grøn nation. Når ikke af andre, så i hvert fald af os selv. Ikke desto mindre har vi stadig ikke forstået, at også vi har en meget lavthængende frugt i vores egen baghave, der ikke er plukket endnu.

For mens der investeres milliarder i havvindmøller, brintanlæg og energiøer, overses fortsat den vej, der vil skabe CO2-reduktioner nu- og her. Ikke først i 2030 eller 2050.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs