EnergiWatch

55 millioner skal sætte skub til Blue World Technologies PTX-drømme

En lånefinansiering fra Danmarks Grønne Investeringsfond skal kickstarte overgang fra præ-serieproduktion til reel serieproduktion hos Blue World Technologies.

Foto: Blue World Technologies/PR

Med 55 mio. kr. i ryggen fra Danmarks Grønne Investeringsfond kan Blue World Technologies nu tage de sidste skridt mod opstarten af serieproduktion af methanol-brændselsceller til at gøre driften grønnere.

”Den industrialiseringsproces, som vi er godt i gang med ved Blue World Technologies, er essentiel for, at vi for alvor kan gøre en forskel for den grønne omstilling. Og netop overgangen fra laboratorieproduktion til reel serieproduktion er omfattende og kapitalkrævende, og vi er taknemmelige for den opbakning, vi har fået fra Danmarks Grønne Investeringsfond på vores rejse mod at levere methanol brændselsceller som et grønt alternativ til industrier rundt i verden," siger Anders Korsgaard, adm. direktør i og medstifter af Blue World Technologies.

Blue World Technologies har det seneste år arbejdet på at skabe en storskala produktion af brændselsceller som et alternativ til de fossile brændsler. Egenproduktion af de sidste komponenter blev insourcet i 2021, og nu er der altså lagt til rette for både effektivisering og opskalering af produktionen.

Blue World Technologies får tidligere energiminister i bestyrelsen

Vækstfonden og tyske Deutz investerer over 100 mio. i nordjyske brændselsceller

Investeringsfond indgår låneaftale med dansk brændselscelle-virksomhed

Blue World Technologies indgår samarbejde med amerikansk elbilproducent

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs