EnergiWatch

Investeringsfond indgår låneaftale med dansk brændselscelle-virksomhed

Blue World Technologies i Aalborg har indgået aftale med Danmarks Grønne Investeringsfond.

Foto: Blue World Technologies/PR

Den danske udvikler af brændselsceller til transportsektoren, Blue World Technologies i Aalborg, har indgået aftale med Danmarks Grønne Investeringsfond om lånefinansiering for 10 mio. kr.

Blue World Technologies har ad flere omgange hentet kapital i investeringsrunder. Senest i december sidste år, da virksomheden rejste knap 50 mio. kr.  fra en blanding af både små og større investorer i Danmark og i udlandet. Året før havde Blue World Technologies hentet 45 mio. i investorkapital og indgået partnerskab med den kinesiske elbilproducent Aiways.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs