EnergiWatch

Barry bliver en del af Drivkraft Danmark

El-leverandøren er seneste nye medlem hos Drivkraft Danmark, brændstofindustriens brancheorganisation.

El-leverandøren Barry giver bl.a. mulighed for, at forbrugeren via en app kan betale for strømmen time for time. Samtidig viser appen, hvornår strømmen er billigst eller grønnest, ligesom det er muligt at aflæse sit CO2-aftryk. | Foto: Barry

Det digitale elselskab Barry, som er baseret i København og fokuserer på elbiler, er blevet medlem af Drivkraft Danmark. Det bekræfter brancheorganisationen torsdag morgen.

Det er ikke mindst Drivkraft Danmarks arbejde for at etablere et åbent lademarked med stor konkurrence, der appellerer til det Fortum-ejede selskab fra 2018.

"Vi har valgt at være med i Drivkraft Danmark, fordi vores mission harmonerer godt med Drivkraft Danmarks kamp for et gennemskueligt og velfungerende marked på forbrugernes og ikke systemernes præmisser," forklarer Christophe Lephilibert, salgsdirektør hos Barry, i en meddelelse.  

Jacob Stahl Otte, Drivkraft Danmarks direktør, mener ligeledes, at Barrys fokus på at gøre elkøb fleksibelt og gennemskueligt for forbrugeren via ny teknologi, er et godt match i forhold til branchens indstilling til fornyelse og kundepleje.

Barry bliver den tredje virksomhed i Drivkraft Danmark, som alene fokuserer på elbiler.

 

Kvartet vil erobre elbilmarkedet med ny pakkeløsning

True Energy henter nye marketingskræfter

"Vi ender med at være Robin, og de er Batman" 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs