EnergiWatch

Partnerskab skal give dansk brændselscelle-udvikler global rækkevidde

Blue World Technologies indgår strategisk partnerskab med tyske Deutz for at sikre adgang til et større, internationalt marked.

Foto: Blue World Technologies

Den danske udvikler af brændselsceller til transportsektoren i Aalborg går nu sammen med Deutz, der producerer drivsystemer, omkring en salgs- og serviceaftale. Det giver Blue World Technologies adgang til et markant større marked, da Deutz’ netværk tæller mere end 800 salgs- og serviceudbydere i 130 lande.

”Vi er meget begejstrede for dette partnerskab med Deutz. Det betyder, at vi kommer til at samarbejde med en af ​​verdens førende udviklere og producenter af motorer om en fælles udvikling og distribution af vores brændselscelleteknologi,” siger Anders Korsgaard, medstifter og adm. direktør for Blue World Technologies i en meddelelse.  

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs