EnergiWatch

FDM ser ny udvikling i lademarked: Elbilister vil væk fra abonnementer

Danmark er det eneste land, der har abonnementsløsninger på opladning af elbiler, men om det er en god eller en dårlig ting, er der delte meninger om. Ifølge FDM er der dog ved at ske en udvikling væk fra abonnementerne, som kan komme forbrugerne til gavn.

Foto: Jens Dresling

Når danskerne lader deres el- eller hybridbil op i dag, er der en stor sandsynlighed for, at de gør det via en abonnementsløsning.

Således lød det i en analyse fra Transportministeriet tilbage i august, som konkluderede, at det kun er Danmark, der har taget abonnementsløsninger på strøm til eldrevne biler til sig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs