EnergiWatch

Green Hydrogen Systems nedjusterer kraftigt efter forsinkelse

Green Hydrogen Systems venter nu en omsætning på bare cirka 5 mio. kr. i år mod tidligere ventet 40-60 mio. kr.

Foto: Green Hydrogen Systems/PR

Green Hydrogen Systems nedjusterer sine forventninger til 2021 ganske markant som følge af forsinkelser i leveringen af produkter fra selskabets ordrebog.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet fra onsdag aften.

Green Hydrogen Systems venter derfor nu en omsætning på bare cirka 5 mio. kr. i år mod tidligere ventet 40-60 mio. kr.

Derudover sænkes prognosen for bruttoresultatet til cirka minus 15 mio. kr. mod et tidligere ventet resultat omkring nul.

Driftsresultatet (EBITDA) ventes nu at blive minus 145 til minus 155 mio. kr. mod tidligere ventet minus 105 til minus 115 mio. kr., og for EBIT er prognosen nu minus 160 mio. kr. til minus 170 mio. kr. mod tidligere ventet minus 120 mio. kr. til minus 130 mio. kr.

Green Hydrogen Systems er blevet forsinket i færdiggørelsen af sine produkter og í rekrutteringen af nyt personale, hvilket betyder, at selskabet ikke kan levere på den ordrebog, der foreligger, og derfor nedjusteres forventningerne.

Det betyder dog også, at en god del af ordrebogen skubbes til 2022.

Green Hydrogen Systems ser det derfor også som en engangspost, at der er opstået forskydninger, og planerne for fremtiden er stadig intakte.

"De generelle fremskridt for Green Hydrogen Systems' drift, opskalering og kommercielle momentum for 2022 - så vel som forventningerne til den langsigtede plan og målene frem mod 2025 - forbliver uændrede," skriver selskabet.

Underskuddet hos Green Hydrogen Systems vokser markant 

Green Hydrogen opnår tilskud til udvikling af elektrolysator

Hastigt udvidende Green Hydrogen Systems afventer opsving 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs