EnergiWatch

Underskuddet hos Green Hydrogen Systems vokser markant

Det danske brintselskab fastholder sine forventninger til året, efter et andet kvartal der byder på et underskud på 350 mio. kr. som følge af en regnskabsmekanisme i forbindelse med lånefaciliteter.

Foto: Green Hydrogen Systems/PR

Det nyligt børsnoterede Green Hydrogen System, der producerer elektrolyse-anlæg, melder i forbindelse med sit regnskab for andet kvartal ud, at alt er på sporet i forhold til målsætningen i 2025.

Således fastholder selskabet sine forventninger til året, der lyder på en omsætning i niveauet 40-60 mio. kr., et driftsunderskud før af- og nedskrivninger (EBITDA) på 105 til 115 mio. kr. samt et ordinært driftsunderskud på 120-130 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs