EnergiWatch

Tesla vil holde tidsplanen på tysk kæmpefabrik trods modstand

Efter planen skal Tesla's nye tyske fabrik være klar mod slutningen af i år. Endnu er der dog risiko for forsinkelser.

Konstruktionen af den tyske Tesla-fabrik er i fuld gang. Billedet her er fra starten af juli i år. | Foto: Patrick Pleul/AP/Ritzau Scanpix

Den amerikanske elbilproducent Tesla er ved at lægge de sidste hænder på en ny stor fabrik i den tyske delstat Brandenburg til en værdi af 5,8 mia. euro, svarende til omkring 43 mia. kr.

Tidligere har Tesla skubbet den forventede åbning til sent i 2021, og til et møde onsdag mellem Tesla-topchef Elon Musk og Brandenburgs økonomiminister Jörg Steinbach har Elon Musk ifølge Steinbach givet udtryk for, hvor vigtigt det er for Tesla at have fabrikken klar til tiden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs