EnergiWatch

WinGD satser på ammoniak og metanol med nyt forskningsprojekt

Den schweiziske motorleverandør WinGD ser ammoniak som den rigtige vej at gå for den grønne omstilling i shipping og har postet 30 millioner euro i forskningsprojekter med henblik på at udvikle ammoniak- og metanolmotorer.

Foto: PR / Danish Shipping

Direktøren for den schweiziske motorudvikler WinGD, Klaus Heim, regner med, at der vil være enighed om, at ammoniak vil være den rette vej at gå i forhold til den grønne omstilling i shipping.

WinGD has således indledt et forskningsprojekt, hvor der vil blive udviklet teknologi til firmaets motorer, der kan køre på ammoniak og metanol. Motorudvikleren har planer om at kanalisere omkring 30 millioner euro i researchprojektet hen over de næste fem år, fortæller Heim til ShippingWatch i et interview.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vindindustrien vil tvinge politikerne til at tale om grøn udbygning

Energiøen på Bornholm skal fremrykkes, der skal opføres langt mere hav- og kystnær vind, kommunerne skal sige god for mindst 720 MW landvind og sol om året, hensynet til dyr skal ikke trumfe udbygningen, og politikerne skal se på, om klageadgangen skal begrænses. Jan Hylleberg forklarer Wind Denmarks lange ønskeliste.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs