EnergiWatch

Internt notat: Her er Danmarks største forretningspotentiale for CO2-lagring

Mens politikere ser et gyldent potentiale i lagringen af CO2 i undergrunden peger flere interne analyser allerede på de potentielle kernekunder for de danske depoter.

Foto: Preem PR

Skal Danmark stemple ind på markedet for lagring af CO2 er det ikke bare med et godt udgangspunkt. Ifølge interne analyser og vurderinger overleveret til Folketingets partier, vil det også være med klare konkurrencefordele og allerede klare kernemarkeder i horisonten.

Det fremgår af et internt notat, som CleantechWatch har fået aktindsigt i, oversendt fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet til Folketingets partier i forbindelse med forhandlingerne om strategien for CO2-lagring i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs