EnergiWatch

Operatør ser behov for ladestandere i udbud efter guldfeberen på Frederiksberg

Det er både i kommunens og borgeres interesse, at der er en åben markedsdialog, når der skal placeres ladestandere, siger Sperto på baggrund af processen, hvor Clever fik lov til at opsætte en lynlader ved Frederiksberg Rådhus.

Der er kamp om de attraktive positioner for opsætning af ladestandere. Her ses en Eon stander i Skanderborg. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Adm. direktør hos ladeperatøren Sperto, Erik Thrane, var lige ved at få morgenkaffen galt i halsen, da han forrige efterår kunne læse nyheden om, at Clever ville opstille en lynladestation foran Frederiksberg Rådhus.

Han havde nemlig tilbage i sensommeren 2019 skrevet en mail til borgmester Simon Aggesen, hvor han tilbød, at Sperto gratis kunne opstille en lynlader på en passende placering i kommunen. Borgmesteren svarede, at forvaltningen ville vende tilbage, men det skete ikke. I stedet kunne Erik Thrane den 29. oktober 2020 læse i avisen, at Clever havde fået lov til at gøre det.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

”Meget svært” at diktere nye referencepunkter for gas

EU-Kommissionen arbejder på at lave et nyt – eller flere – benchmark for gasprisen i Europa. Dansk gasekspert er enig i, at flere benchmarks er en god idé, men sætter spørgsmålstegn ved, om den slags bare kan dikteres fra oven.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs