EnergiWatch

Kina satser stort på brintbilen

Kina er verdens største marked for både el- og benzinbiler. Nu skal også brintkøretøjer være med. Beijing har lanceret statsstøtte, og en række af industriens største navne har allerede meldt sig.

Foto: Finn Frandsen

TOKYO – Kinas marked for elbiler er eksploderet i det seneste årti. Nu skal brintkøretøjer nyde samme succes, mener Det Kommunistiske Parti i Beijing.

Staten har derfor kørt stimuluskanonerne i stilling, og en række firmaer og byer har allerede lagt billet ind. Imens raser debatten videre om, hvorvidt brintbiler overhovedet er en god idé.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs