EnergiWatch

Grundfos-topchef klar til digitalisering og opkøb: "Vi skal tage nogle modige valg"

Den danske pumpefabrikant går efter en verdensførende rolle inden for "innovativ vandteknologi" i 2025, og skal det indfries, må der satses de nødvendige midler på digitalisering og nye erhvervelser, fortæller adm. direktør Poul Due Jensen.

Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Efter et usædvanligt begivenhedsrigt 2020 med coronanedlukning, en gennemgribende omstrukturering og ikke mindst udskiftning på topchef-posten, har Poul Due Jensen taget hul på et 2021 hvor han som ny adm. direktør nu skal forme kursen mod det, der med hans egne ord er Grundfos' raison d'etre: "At løse verdens vand- energiproblemer."

Og pumpegigantens vej dertil er for Poul Due Jensen brolagt med de nødvendige investeringer i digitalisering og nødvendige opkøb.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs