EnergiWatch

Grundfos vender salget i årets sidste måneder – men når ikke helt i mål

Salget i Grundfos så en markant bedring i årets sidste måneder, men pumpeproducenten har dog alligevel ikke formået at nå 2019's omsætningsniveau.

Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Pumpeproducenten Grundfos har i årets sidste måneder formået at vende salget fra en regulær nedtur til et salg næsten på niveau med samme periode forrige år. Alligevel er omsætningen overordnet set faldet sammenlignet med 2019.

Det fremgår af det årsregnskab, som pumpeproducenten mandag har præsenteret, som sidste punktum på et hektisk år, der både har budt på en stor nedgang i første halvår af 2020, en ny mand på topchefposten og en ny strategi, der blandt andet skal bringe Grundfos tættere på kunderne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs