EnergiWatch

Tesla sætter produktionen af Model 3 på pause i Californien

Tesla meddelte i sidste uge, at selskabet forsøger at tilpasse sig effekterne af en verdensomspændende mangel på chips, der også har ramt andre bilproducenter.

Foto: ARND WIEGMANN/REUTERS / X90184

Tesla har midlertidigt indstillet produktionen af sin Model 3 på fabrikken i Fremont, Californien, skriver Bloomberg News.

Medarbejdere på produktionslinjen er blevet bedt om at blive hjemme fra den 22. februar til den 7. marts, oplyser en kilde til Bloomberg. Selv har Tesla ikke ønsket at kommentere oplysningerne.

Medarbejderne vil ifølge kilden få løn for den 22. og 23. februar, men må undvære løn for den 28. februar samt de første tre dage af marts. Hvad der er aftalt i den mellemliggende periode fremgår ikke.

Tesla meddelte i sidste uge, at selskabet forsøger at tilpasse sig effekterne af en verdensomspændende mangel på chips, der også har ramt andre bilproducenter.

Gordon Johnson, der er stifter af analysehuset GLJ Research, skrev tidligere denne uge, at Tesla ved udgangen af 2020 havde et overskudslager af biler, og at selskabets salg snarere begrænses af efterspørgslen end af produktionen.

Tesla falder 1 pct. i formarkedet til 735 dollar.

Elon Musk er ikke længere verdens rigeste

Tesla-rival børsnoteres i hidtil største reverse merger

Mere fra EnergiWatch

Store shippingselskaber spiller på forskellige heste i klimaræset

Der er brint, LNG og ammoniak, og så er der også metanol og LPG – Buddene er mange, når man spørger store spillere som Maersk, Ardmore, Exmar og Shell om deres bud på fremtidens brændstof og teknologier. Alle er dog enige om, at det er nødvendigt at gøre noget nu.

Ørsted skal sparke nyt liv i landvinden

Muligheden for at opføre irske repoweringprojekter er blandt hovedårsagerne til Ørsteds comeback i europæisk vind med køb af aldrende irsk portefølje. Havvind er dog også tænkt med ind i synergi-ligningen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs