EnergiWatch

Analytiker: Så meget har Tesla tjent på bitcoin

Ifølge en analytiker er elbilproducenten Tesla på vej til at kunne indkassere en større gevinst fra kryptovalutaen end fra salget af biler.

Foto: Mike Blake/REUTERS / X00030

Tesla med Elon Musk i spidsen har på papiret tjent ca. 1 mia. dollars svarende til lidt over 6 mia. danske kr. på at sætte penge i kryptovalutaen bitcoin. Det vurderer Daniel Ives, der er analytiker i Wedbush Securities, i en note, skriver CNBC.

Dermed er Tesla på vej til at kunne tjene mere på, at sætte penge i bitcoin end på det samlede salg af elbiler i 2020, lyder det fra analytikeren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs