EnergiWatch

Amy Byrick tiltræder koncerndirektionen i Novozymes

Amy Byrick kommer til fra en stilling i Dupont Nutrition and Bionsciences i Novozymes, hvor hun har stået i spidsen for den globale føde- og drikkevarerforretning.

Foto: Novozymes/PR

Novozymes har udnævnt Amy Byrick til stillingen som vice president of strategy and business transformation, og hun indtræder i samme ombæring i koncerndirektionen.

Det meddeler Novozymes mandag.

Amy Byrick kommer til fra en stilling i Dupont Nutrition and Bionsciences, hvor hun har stået i spidsen for den globale føde- og drikkevarerforretning.

"Hendes evner vil være bidragende til vores kollektive indsats for at blive en mere kundecentreret virksomhed med bedre kommercielle evner og en spredning af vores portefølje, der skaber højere vedvarende vækst," udtaler den administrerende direktør i Novozymes, Ester Baiget, blandt andet i pressemeddelelsen.

Hun tiltræder april 2021, hvor hun tager over efter Thomas Videbæk, der har haft stillingen midlertidigt.

Novozymes' forskningsdirektør køber aktier for lidt over 800.000 kr.

Novozymes-chef: "Lettelse" i Bioenergi 

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs