EnergiWatch

"Det her er bare Clever, der går ind og tager et stort ansvar"

Det bliver ejerne af Clever, der skal hive store beløb af lommerne, når ladeoperatøren sætter gang i vild udbygning. Men det er en nødvendig investering, hvis udviklingen skal fortsætte, lyder det fra Clevers direktør.

Foto: Pr Clever

Den danske ladeoperatør Clever kunne i går løfte sløret for sine udbygningsplaner frem mod 2025. En udmelding der er rettet mod politikerne, forbrugerne og markedet.

For med en udrulning af 10.000 nye offentlige ladepunkter vil Clever mere end tredoble det nuværende niveau, hvor der er omkring 3.000 offentlige ladepunkter i Danmark. Men timingen af udmeldingen er bestemt ikke tilfældig, fortæller direktøren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs