EnergiWatch

Verdo vil levere mobilabonnementet til elbilen

Endnu et energiselskab har meldt sin entré på det danske lademarked. Verdo føler sig overbevist om, at de med en abonnementsløsning med prissætning efter kørselsbehov kan få fodfæste på et marked, hvor flere og flere energiselskaber kæmper om markedsandele fra mindre end en procent af bilerne på vejene. (rettet)

"Der vil altid være konkurrence og for forbrugeren vil det jo i sidste ende være det samme produkt uanset hvem, der leverer det. Derfor skal man levere noget udover en opladning af bilen," siger udviklingschef hos Verdo, Daniel Bylling-Westergaard. | Foto: PR / Verdo

(Rettelse: Tidligere stod der, at der var 23.500 el- og hybridbiler i Danmark. Dette er ikke korrekt og er nu rettet. EnergiWatch beklager fejlen:)

Når du kører i sommerhus eller lignende i efterårsferien og forsøger at få orden på ungerne på bagsædet, der i et anfald af kedsomhed har kastet sig over den klassiske leg "gul bil", hvor hver identificeret gule bil kvitteres med en lammer til sidemanden, kan du trøste dig med at lige knap hver 50. lammer afstedkommes af synet af en grøn bil.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs