EnergiWatch

Verdo vil levere mobilabonnementet til elbilen

Endnu et energiselskab har meldt sin entré på det danske lademarked. Verdo føler sig overbevist om, at de med en abonnementsløsning med prissætning efter kørselsbehov kan få fodfæste på et marked, hvor flere og flere energiselskaber kæmper om markedsandele fra mindre end en procent af bilerne på vejene. (rettet)

"Der vil altid være konkurrence og for forbrugeren vil det jo i sidste ende være det samme produkt uanset hvem, der leverer det. Derfor skal man levere noget udover en opladning af bilen," siger udviklingschef hos Verdo, Daniel Bylling-Westergaard. | Foto: PR / Verdo

(Rettelse: Tidligere stod der, at der var 23.500 el- og hybridbiler i Danmark. Dette er ikke korrekt og er nu rettet. EnergiWatch beklager fejlen:)

Når du kører i sommerhus eller lignende i efterårsferien og forsøger at få orden på ungerne på bagsædet, der i et anfald af kedsomhed har kastet sig over den klassiske leg "gul bil", hvor hver identificeret gule bil kvitteres med en lammer til sidemanden, kan du trøste dig med at lige knap hver 50. lammer afstedkommes af synet af en grøn bil.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

”Meget svært” at diktere nye referencepunkter for gas

EU-Kommissionen arbejder på at lave et nyt – eller flere – benchmark for gasprisen i Europa. Dansk gasekspert er enig i, at flere benchmarks er en god idé, men sætter spørgsmålstegn ved, om den slags bare kan dikteres fra oven.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs