EnergiWatch

Clever klar til investeringer efter stor pengeindsprøjtning

Ladeoperatøren Clever har trukket sig fra Sverige, men følger fortsat de nordiske markeder tæt. I første omgang har direktøren dog store forventninger om en snarlig roamingaftale og sit partnerskab med Eon, der kræver "en større trecifret investering."

Foto: PR Clever

Et franchisesetup i Sverige gav ikke det ønskede resultat for Clever, som derfor så sig nødsaget til at lukke ned for det. Men selskabet har ikke helt opgivet tanken om de øvrige nordiske markeder.

"Vi følger markederne nøje, og der er ingen tvivl om, at vi synes, at der er et potentiale i markederne i Norden, men det skal også gøres på en begavet måde. Det kræver blandt andet, at vi har adgang til et ladenetværk, og det er vi i gang med at bygge op," siger Casper Kirketerp-Møller, der er adm. direktør i Clever.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Kulforbruget er steget markant i 2021

Koldt vejr og lav produktion fra vindmøller betød, at de centrale kraftværker i Danmarks kulforbrug er steget med en tredjedel indtil videre i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs