EnergiWatch

Energiwatchaug21.jpeg

Om EnergiWatch

Energibranchen er af regeringen udpeget som et af de områder, som Danmark skal leve af i fremtiden. Ud over økonomisk vækst spiller innovationen i branchen også en afgørende rolle for fremtidens globale bæredygtighed. EnergiWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om energibranchen.

EnergiWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over EnergiWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, EjendomsWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at give vores læsere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på EnergiWatch.

Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på EnergiWatch: Abonnement

Vi kan kontaktes på følgende adresse:
EnergiWatch
Rådhuspladsen 37
1785 København V

 

Salg og administration:
Tlf.: 70 777 448
E-mail: energiwatch@infowatch.dk
 

Redaktion:
Tlf.: 3330 8323
E-mail: energiwatch@energiwatch.dk

 

Vil du være en del af redaktionen på EnergiWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.
 

Hvem er vi:

 

 

Maz Plechinger
Redaktør
Tlf.: 3330 8323
mp@energiwatch.dk

Maz Plechinger, født 1982, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har taget fag i politisk historie og udenrigspolitik på San Francisco State University. Maz kom til EnergiWatch med ni års erfaring fra Jyllands-Posten, hvor han skrev til de fleste af avisens sektioner, heriblandt Erhverv & Økonomi samt Indblik.

 

Viktor Brandt Kærgaard
Journalist
Tlf.: 3330 8368
vbk@energiwatch.dk

Viktor Brandt Kærgaard, født 1987, er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Viktor var i praktik et år hos Watch Medier, et halvt år på MedWatch og efterfølgende et halvt år på FinansWatch, fulgt op af et halvt års praktik på Børsen. Sidenhen var han freelancer på Watch Medier, inden han blev fast journalist på EnergiWatch.

 

Mathias Julius Falkengaard
Journalist
Tlf.: 3330 8322
mjf@energiwatch.dk

Mathias Julius Falkengaard, født 1992, er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Mathias var i praktik på Fyens Stiftstidende, hvor han blandt andet dækkede politik, erhverv og samfund. Sideløbende med sin BA i journalistik læste han flere fag på Copenhagen Business School. Desuden har han ad flere omgange arbejdet med kommunikation.

 

Victor Emil Kristensen
Journalist
Tlf.: 3330 8325
vek@energiwatch.dk

Victor Emil Kristensen, født 1991, er uddannet cand.comm. i journalistik og medievidenskab fra Roskilde Universitet, hvor han bl.a. studerede publicistiske mediers spillerum på sociale medier og arbejdet med sårbare kilder. Tidligere har han været journalist på A4 Medier, Dagens Medicin, samt arbejdet freelance på Information, hvor han bl.a. har skrevet om sundhedssektoren, social- og beskæftigelsespolitik og udlandsstof.

 

Anne Filbert
Journalist
Tlf.: 3330 8307
af@energiwatch.dk

Anne Kjærgaard Filbert, født 1995, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Anne var i praktik på Jyllands-Posten og Finans, hvor hun blandt andet dækkede sport, erhverv, politik og økonomi. Sidenhen var hun freelancer på Finans og vikar på Watch Medier, inden hun blev fastansat på EnergiWatch.

 

Andreas Bundgaard Hansen
Journalist
Tlf.: 3330 8323
abh@energiwatch.dk

 

Daniel Frank Christensen
Koordinerende Oversætter

Tlf: 20631439
daniel.frank.christensen@watchmedier.dk

Daniel Frank Christensen, født 1982 i Washington State, er uddannet cand.mag. i filosofi & videnskabsteori samt kultur- & sprogmødestudier fra Roskilde Universitet, hvor han beskæftigede sig med politisk filosofi og postkoloniale studier og var ansat som studentermedhjælper over flere omgange på universitet. Han har arbejdet som freelance-oversætter i en årrække og har også arbejdet i en periode for søstersitet AMWatch.

 

Jonas Sahl Jørgensen, oversætter

jj@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8357

Jonas Sahl Jørgensen, født 1991, er cand.mag. i lingvistik fra Københavns Universitet. Han har haft diverse studenterstillinger på universitetet og arbejdet med korrekturlæsning og forlagsredaktion på en række bøger. Derudover har han haft studiejob på Kristeligt Dagblad under kandidatuddannelsen, hvorefter han i 2019 kom til ShippingWatch som oversætter på det engelsksprogede site.

 

Teknisk support

Tlf. 7077 7448

support@infowatch.dk

 

Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:

debitor.watch@jppol.dk

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte EnergiWatch:

energiwatch@infowatch.dk

Tlf. 70 777 448

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

ejendomswatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

 

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs