EnergiWatch

Om EnergiWatch

EnergiWatch2.jpg 

Om EnergiWatch

Energibranchen er af regeringen udpeget som et af de områder, som Danmark skal leve af i fremtiden. Ud over økonomisk vækst spiller innovationen i branchen også en afgørende rolle for fremtidens globale bæredygtighed. EnergiWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om energibranchen.

EnergiWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over EnergiWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AMWatch, EjendomsWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at give vores læsere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på EnergiWatch.

Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på EnergiWatch: Abonnement

Vi kan kontaktes på følgende adresse:
EnergiWatch
St. Regnegade 12, 2. sal
1110 København K

 

Salg og administration:
Tlf.: 70 777 448
E-mail: energiwatch@infowatch.dk
 

Redaktion:
Tlf.: 3330 8320
E-mail: energiwatch@energiwatch.dk

Hvem er vi:

 

Søren Springborg
Redaktør

Tlf.: 3330 8321
ss@energiwatch.dk

Søren Springborg, født 1978, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har en bachelorgrad i Statskundskab fra Aarhus Universitet. Som redaktør har han det daglige ansvar for Energiwatch.dk. Før han blev redaktør på EnergiWatch, var Søren leder af indsigtsgruppen på Berlingske Business. Derudover varetog Søren erhvervsdækningen af klimatopmødet i København i 2009 for Berlingske.  Tidligere har han været erhvervsjournalist på Dansk Landbrugs Medier og journalist på metroXpress. Søren har desuden skrevet e-bogen ”Den Skandinaviske Drøm” om flyselskabet SAS’ storhed og krise.

 

Mathias Ørsborg Johansen
Journalist
Tlf.: 3330 8322
mj@energiwatch.dk

Mathias Ørsborg Johansen, født 1986, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus, har læst computerprogrammering på University of Hong Kong og taget fag i dataanalyse og statistik fra flere amerikanske universiteter. Mathias var i praktik på Berlingske og dækkede blandt andet energiområdet i 2011 og 2012. Siden har han arbejdet som reporter for Berlingske Nyhedsbureau og dagbladet Politiken..

 

Maz Plechinger
Journalist
Tlf.: 3330 8323
mp@energiwatch.dk

Maz Plechinger, født 1982, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har taget fag i politisk historie og udenrigspolitik på San Francisco State University. Inden Maz kom til EnergiWatch, havde han ni års erfaring fra Jyllands-Posten, hvor han skrev til de fleste af avisens sektioner, heriblandt Erhverv & Økonomi samt Indblik.

 

Viktor Brandt Kærgaard
Journalist
Tlf.: 3330 8368
vbk@energiwatch.dk

Viktor Brandt Kærgaard, født 1987, er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Viktor var i praktik et år hos Watch Medier, et halvt år på MedWatch og efterfølgende et halvt år på FinansWatch, fulgt op af et halvt års praktik på Børsen. Sidenhen var han freelancer på Watch Medier.

 

Ole Andersen
Journalist
Tlf.: 3330 8362
oa@energiwatch.dk

Ole Andersen, født 1960, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har i over 20 år været ansat på Børsen og Berlingske. Her har han bl.a. dækket store danske virksomheder, en lang række erhvervspolitiske forhold, og han er bl.a. tidligere reporter på Christiansborg og EU-korrespondent i Bruxelles. Inden Ole kom til EnergiWatch, var han i en lang årrække på søstermediet ShippingWatch.

 

 

 

Lena Rutkowski
Oversætter, supervisor og social media-koordinator
Tlf.: 3330 8357
lr@energiwatch.dk

Lena er født i Sydney i Australien og har læst jura med spansk som hovedfag på University of Technology, Sydney. Hun har arbejdet med print- og digital journalistik, radio, handelsret og med rådgivning indenfor menneskeret. Lena har været oversætter på ShippingWatch siden 2015 samt oversætter, supervisor og social media-manager på søstersitet EnergyWatch.eu siden opstarten i efteråret 2016.

 

Daniel Frank Christensen
Oversætter
dfc@energiwatch.dk

Daniel Frank Christensen, født 1982 i Washington State, er uddannet cand.mag. i filosofi & videnskabsteori samt kultur- & sprogmødestudier fra Roskilde Universitet, hvor han beskæftigede sig med politisk filosofi og postkoloniale studier og var ansat som studentermedhjælper over flere omgange på universitet. Han har arbejdet som freelance-oversætter i en årrække og har også arbejdet i en periode for søstersitet AMWatch.

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

amwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

 

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere