EnergiWatch

Siemens Gamesa: Trist dag for os i Aalborg

Forholdene på verdens største vingefabrik bliver om kort tid væsentligt forandret, når op mod en tredjedel af de ansatte skal forlade Siemens Gamesas flagskib i Aalborg.

Foto: Siemens

Det er på mange måder en historisk trist dag for Nordjysk erhvervsliv i dag. Varslet fra Siemens Gamesa om, at selskabet vil fyre 600 medarbejdere og omplacere yderligere 130 fra sin fabrik øst for Aalborg, er i følge lokalmediet Nordjyske den største massefyring nogen siden i Aalborg.

Siemens Gamesa er da også Nordjyllands største arbejdsplads med omkring 2.100 ansatte. Efter fyringerne vil det tal være nede på 1.500.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs