EnergiWatch

Virksomheder undsiger Lilleholt om elbiler: Det går kontra på almindelig sund fornuft

Forud for regeringens klimaudspil har klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) meldt ud, at han hverken vil sænke eller fastfryse afgiften på elbiler, der står til at stige ved årsskiftet. Han vil til gengæld investere i infrastruktur. Meldingen møder kritik fra elbilbranchen, der foretrækker lavere afgifter over bedre infrastruktur.

Afgiften på elbiler forventes at komme til forhandling, når regeringen til efteråret fremlægger en klimaplan. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Log ind for at læse artikler

Velkommen til EnergiWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Vestas får ordre i Spanien

Mens flere måneders strejker og protester mod Vestas' nedlukning i León er ved at ebbe ud, får mølleproducenten en ganske sigende ordre i naboprovinsen.

Fibia tager hul på fiberinvestering i Rødby

Fibia åbner op for den milliardstore pose penge, som fiberselskabet i oktober fik af moderselskaberne Seas-Nve og Nrgi. Det sker i Rødby, hvor Lollands borgmester tidligere på måneden opfordrede borgerne til at blive koblet på.

Borgmester opfordrer borgere til at tilslutte sig fibernet

Lolland Kommunes borgmester har i et brev opfordret borgerne i Rødby og Holby til, at de tager imod Fibias tilbud om at få en fiberforbindelse. Det er ikke borgmesterens opgave, siger teleanalytiker til Journalista.dk, der henviser til dom fra 2006.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere