EnergiWatch

Saudisk minister opfordrer til længere olie-samarbejde

Samarbejdet mellem en række af de største olieproducerende lande bør forlænges også ud over 2018, siger Saudi-Arabiens energiminister. Dog ikke nødvendigvis med samme produktionsloft som nu.

Saudi-Arabien stod i 2016 i spidsen for at få sat et loft på en lang række landes olieproduktion. Et tilsvarende loft findes tilsyneladende ikke over antallet af mikrofoner ved pressemøder. Foto: ritzau scanpix/Nabil al-Jurani

Log ind for at læse artikler

Velkommen til EnergiWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Siemens følger med Vestas ind i batteriprojekt

Europa står foran en stor mangel på batterier inden for få år, advarer Siemens, der både investerer direkte og skriver sig op som fremtidig storkunde i milliardstort svensk projekt, mod at det bliver med tyskernes digitaliseringsudstyr.

Suzlon vil udvikle vindparker i USA

Den indiske mølleproducent barsler både med nye møller og planer om at gå med i projekter for at genvinde indpas på det amerikanske marked, hvor der foreløbigt er godt en gigawatt undervejs. Derudover vil man lukrere på fortidens storhed.

Energi Danmark håber på højesteret

Den milliardstore erstatningssag mod Ørsted sættes i bero efter nederlag i landsretten, indtil Konkurrencerådet beslutter, om det vil anke til øverste instans.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere