EnergiWatch

Total Energies tilføjer 1,4 GW gennem indisk opkøb

Adani Green Energy har gennemført opkøb af SB Energy Indias portfølje i en handel til en værdi af 22,5 mia. kr. Gennem sin ejerandel får Total Energies 1,4 GW vedvarende energi under sine vinger.

atrick Pouyanne, bestyrelsesformand og adm. direktør for Total Energies, ser det indiske marked som centralt for Total Energies bestræbelser om at blive en gigant indenfor vedvarende energi. | Foto: Charles Platiau/Reuters/Ritzau Scanpix

Total Energies har dags dato styrket sin tilstedeværelse i Indien markant.

Det sker gennem Adani Green Energy Ltd (AGEL), som den franske oliegigant i januar købte 20 pct. af for 16 mia. DKK tilbage i januar. AGEL har nemlig netop gennemført et køb af SB Energy Indias portefølje på 5 GW i Indien i en handel til 3,5 mia. USD (22,5 mia. DKK).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas bekræfter at stjålet data er delt

Data fra mølleproducentens it-systemer er blevet stjålet og tilbudt til tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Netselskab har fået armene ned igen

Videbæk Elforsyning vil sandsynligvis alligevel blive omfattet af de skærpede habilitetskrav, da de ejer 8,25 pct. elhandelsselskabet Samstrøm. "Vi gav nok lidt for meget credit til embedsværket," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs