EnergiWatch

Brintbranchen: Vigtigt at brint og PTX spiller central rolle

Efter regeringens fremlæggelse af klimaprogrammet, der skal sætte retningen mod at nå de danske reduktionsmål, er Brintbranchen ret så positive over brinten rolle i regeringens tiltag.

Foto: Brintbranchen

Med 24 initiativer har regeringen så småt banet vejen mod de reduktionsmål, der skal nås inden 2030. Måske ikke overraskende har brint og PTX også fået en markant rolle i den grønne omstilling, og hos brancheorganisationen Brintbranchen tegner klimaprogrammet et positivt billede af de kommende år.

"Helt overordnet er der mange gode elementer i at brint og PTX har en fremtrædende placering. Vi mener nok, at potentialet er større end regering gør," siger Tejs Laustsen Jensen, der er direktør i Brintbranchen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas bekræfter at stjålet data er delt

Data fra mølleproducentens it-systemer er blevet stjålet og tilbudt til tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Netselskab har fået armene ned igen

Videbæk Elforsyning vil sandsynligvis alligevel blive omfattet af de skærpede habilitetskrav, da de ejer 8,25 pct. elhandelsselskabet Samstrøm. "Vi gav nok lidt for meget credit til embedsværket," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs