EnergiWatch

Greenlab Skive og DTU lancerer ny forskningsplatform

Med en bevilling på 20 mio. kr. fra Villum Fonden lanceres en ny forsknings- og demonstrationsplatform, hvor private fonde og regionale initiativer i samarbejde med vidensinstitutioner kan skabe nye grønne energiløsninger.

Greenlab Skive. | Foto: PR / Greenlab Skive

Der sættes nu to streger under, at Skive er det nye knudepunkt for innovative energiløsninger.

Greenlab Skive, der med sit fokus på PtX og brintproduktion allerede er velkendt, skal nemlig nu udgøre knudepunktet for nye projekter i form af en ny national forsknings- og demonstrationsplatform i samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet, DTU.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs