EnergiWatch

Sohmen-Pao står til at blive ny formand for danske Cadeler

Andreas Sohmen-Pao står til at blive ny formand for det danske vindrederi Cadeler. BW Group er i indledende samtaler om at købe mere af rederiet, der efter et begivenhedsrigt 2020 venter at se resultaterne gå frem i år.

Foto: cadeler

Danske Cadeler får et tungt shipping-navn for enden af sin bestyrelse i form af BW Groups Andreas Sohmen-Pao, der netop er blevet indstillet som ny formand.

Det fremgår af en børsmeddelelse, som det tidligere Swire Blue Ocean har lagt ud i forlængelse af offentliggørelsen af rederiets årsregnskab for 2020 tidligere tirsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs