EnergiWatch

Verdo ud med rekordresultat midt i stormvejret

Energiselskabet Verdo i Randers, der lige nu leder efter en ny topchef efter afsløringer om overfakturing af varmekunderne, tjente 85 mio. kr. før skat sidste år. "Det bedste resultat i 15 år," siger bestyrelsesformanden.

Foto: Verdo A/S

I skyggen af krav om tilbagebetaling af et trecifret millionbeløb for overfakturering af varmekunderne og fyringen af den mangeårige adm. direktør Kim Frimer har energiselskabet Verdo i Randers fremlagt et 2018-regnskab med et overskud på 85 mio. kr. før skat, der ifølge bestyrelsen er det bedste resultat i 15 år.

"Verdos kommercielle aktiviteter står for 70 procent af det samlede resultat, og det er vi stolte af, for det er kernen i vores forretningsmodel. Vi driver kommerciel forretning, så vi kan benytte dele af overskuddet fra de kommercielle aktiviteter til at tilbyde konkurrencedygtige priser på el-, vand og varme," siger Torben Høeg Bonde, bestyrelsesformand i Verdo, i en pressemeddelelse udsendt mandag aften efter at selskabets repræsentantskab havde godkendt regnskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs