EnergiWatch

Dansk producent af husstandsvindmøller i delvis konkurs

På trods af et lovende potentiale på det japanske marked må husstandsproducenten Solid Production nu erklære sig konkurs. Manglende certifikater til japansk marked får skylden.

Foto: /ritzau/DALUM ASTRID/

Et potentielt eksporteventyr til det japanske marked er nu vendt til en solid nedtur for Skjern-virksomheden Solid Group. Selskabet oplyser i en pressemeddelelse her til eftermiddag torsdag, at man har bedt skifteretten om at sætte dele af virksomheden under konkursbehandling.

Nærmere bestemt er det division Solid Production, der kommer under konkursbehandling. Divisionerne Solid Wind Power og Solid Energy skulle i følge selskabet fortsætte upåagtet konkursen. I følge selskabet forhandler man nu med nye investorer til Solid Productions, men hvor langt de forhandlinger er fremgår ikke af meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs