EnergiWatch

Vestas får endnu en ordre i Jordan

Vestas har fået endnu en ordre til Jordan, og der er et vist niveau af "deja-vu" over den.

Foto: Vestas

Aftalen er på en vindpark i Tafilah-området på 52 megawatt (MW) bestående af 15 V136-møller på 3,45 MW hver. Det var også tilfældet for godt to uger siden, da Vestas sidst fik en aftale i det mellemøstlige land.

Tirsdagens ordre er placeret af Abour Energy Company, der er ejet af Saudiarabiske Xenel Industries og Amea Power fra Dubai.

Der er desuden tale om endnu en såkaldt EPC-kontrakt, hvor Vestas over at levere selve møllerne står for det meste af ingeniørarbejdet og installationen.

Aftalen er Vestas' femte i Jordan i alt og løfter selskabets ordreindgang i landet til 355 MW.

På Abour-vindfarmen skal Vestas desuden stå for at service møllerne i femten år frem, når møllerne efter planen er færdiginstalleret i første kvartal af 2020.

Siemens Gamesa vinder mexicansk ordre på ny mølle Potentielt MHI Vestas-projekt vokser med 2,2 GW Vestas efterlyser national teststrategi MHI Vestas laver aftale på havmølleprojekt i Taiwan 

Mere fra EnergiWatch

Vestas bekræfter at stjålet data er delt

Data fra mølleproducentens it-systemer er blevet stjålet og tilbudt til tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs