EnergiWatch

EnergiWatch udkommer på app - hent den gratis her

Fra i dag kan du få alle dine energinyheder direkte ned i lommen på din smartphone.

Kære læser

Til maj er det to år siden, at EnergiWatch gik i luften. Modtagelsen i branchen har været overvældende, og vi er til fulde blevet bekræftet i, at der er både plads til og behov for et medie, der leverer kritisk, fair og uafhængig erhvervsjournalistik om energibranchen.

Vores ambitioner stopper dog ikke her, og vi er i løbende dialog med vores abonnenter om, hvordan vi bliver et endnu bedre medie.

Klik her og prøv EnergiWatch gratis i 40 dage

Mange har i den forbindelse peget på mobiloplevelsen som et område, der har plads til forbedringer.

Derfor har vi udviklet en ny app, som allerede nu er gratis tilgængelig til iPhone og iPads i App Store. I løbet af foråret er den også klar til Android. Med den nye app er læseoplevelsen på mobilen forbedret markant, så du kan følge ordentligt med fra toget, sofaen eller hvor du ellers surfer nyheder, når du ikke sidder foran din computer – og så behøver du kun at logge ind første gang, du bruger app’en. Du kan desuden læse artikler offline, gemme til senere læsning, modtage breaking news som push-beskeder og meget mere.

Vi er ikke i tvivl om, at du vil få endnu mere glæde af dit abonnement på EnergiWatch med den nye app, men prøv selv. Appen er gratis og hentes her.

Tilbage er der kun at ønske god læselyst - og husk; vi er kun en mail eller en opringning væk, og vi er oprigtigt interesserede i din mening.

Bedste hilsner

Anders Heering

Chefredaktør, Watch Medier

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere