EnergiWatch

Læs EnergiWatch-magasinet

EnergiWatch har nu igen fornøjelsen af at kunne præsentere et nyt magasin målrettet branchen. Læs det her.

I dette nummer af det trykte magasin fra EnergiWatch sætter vi fokus på to nye og fremadstormende aktører inden for vindmøllebranchen – Samsung og Alstom, og vi ser på, hvilke muligheder den amerikanske skifergas-revolution giver for danske virksomheder.

Klik her for at læse magasinet

Læs også om, hvad der optager tre energichefer, når de smider slipset og holder fyraften – eller få et bud på, hvordan de store luksusbil-producenter vil slå den nye dreng i klassen – Tesla.

Vi håber, at du får stor fornøjelse af at læse magasinet. Og husk at du altid kan blive opdateret på seneste nyt her på sitet.

Rigtig god læselyst.

Du kan læse det gamle magasin fra efteråret 2013 her.

Mere fra EnergiWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Energinet skal finscreene havmiljø for 6 GW havvind

Energinet er blevet pålagt af Energistyrelsen at igangsætte forundersøgelser for i alt 6 GW havvind samt for ny placering af Hesselø Havvindmøllepark. Derudover skal Energinet forberede etablering af nettilslutningspunkter på land.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs