EnergiWatch

Læs det nye EnergiWatch-magasin

Mød energibranchens topchefer, underleverandører, investorer, lobbyister og mere meget i det seneste EnergiWatch-magasin.

EnergiWatch har netop sendt sit andet magasin på gaden, som du kan læse her.

I magasinet kan du læse interviews med topcheferne i HMN Naturgas, E.ON Danmark, EnergiMidt, NRGi, Bladt Industries og EWEA, den europæiske vindmølleindustri.

Du kan på en overskuelig måde blive klogere på, hvem der egentlig mener hvad i EU, hvem der holder sammen og hvem der har bukserne på, når de store beslutninger skal træffes.

Klik her for at læse en elektronisk udgave af magasinet

Derudover kan du blive klogere på kønsfordelingen og lønningerne i sektoren, en fordeling som branchekendere ikke bifalder - hverken når det kommer til lønninger eller antallet af kvinder i toppen.

Endelig er der nyt fra isoleringskæmpen Rockwool, Tesla, pensionsbranche, DONG's Inbicon-satsning, bioethanol-holdet i Novozymes, en temperaturmåling på offshore-satsningerne fra Siemens og Vestas ligesom vi har fundet frem til en række danskere, der har nået toppen i globale selskaber og i mange tilfælde bosat sig langt fra Danmark.

Vi håber, at du får ligeså stor glæde af magasinet, som vi havde af at lave det.

Rigig god læselyst.

De bedste hilsner,

EnergiWatch-redaktionen

Mere fra EnergiWatch

Udkast til el-loft vækker utilfredshed

Den foreløbige udmøntning af el-loftet, som Energi- og Skatteministeriet har arbejdet på, mens Danmark har ventet på en ny regering, er diskriminerende og har mangler, mener man hos Dansk Erhverv.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs