Velkommen til EnergiWatch

Savner du et kvalitetsmedie, der tager din branche seriøst? Et uafhængigt, kritisk og fair medie med fokus på substansen? Det medie vil vi gerne lave til dig.
AF ANDERS HEERING

Det har vi faktisk allerede gjort. Det gik i luften 1. maj og hedder EnergiWatch. Fremover vil du her på siden finde masser af nyheder om virksomheder og personer i branchen, herunder energiselskaber, olie- og gas-selsakber, cleantechvirksomheder og selskaber inden for vedvarende energi. Udgangspunktet er dansk, men udsynet globalt.

Vi opdaterer hele tiden med store og små artikler om branchen til branchen. Alle med et forretningsmæssigt udgangspunkt. Skrevet af en fast stab af dygtige erhvervsjournalister, der brænder for at lave kvalitetsjournalistik om et af de vigtigste områder i danske erhvervsliv. Et område, der har brug for et seriøst, uafhængigt, fair og kritisk branchemedie med fokus virksomhedernes bundlinjer.

Vi trækker desuden på indhold fra vores faste samarbejdspartnere, der blandt andet tæller Jyllands-Posten, Politiken, epn.dk og Ritzau Finans.

EnergiWatch er ejet af JP/Politikens Hus og er søstersite til ShippingWatch, FinansWatch, MediaWatch og MedWatch. Alle uafhængige nichemedier, der primært finansieres via abonnementsindtægter. Det samme gælder EnergiWatch. En del af vores artikler er således kun tilgængelige for vores abonnenter.

Klik her, hvis du ønsker at lære vores medie bedre at kende via et gratis prøveabonnement og vores to daglige nyhedsbreve.

Alle de store virksomheder i de brancher, som vores øvrige sites henvender sig til, abonnerer i dag på deres respektive Watch-sites. De abonnerer, fordi de vurderer, at viden om konkurrenter, nye initiativer, nøglepersoner, rammevilkår og meget mere, skaber værdi for deres forretning.

Læs mere om et virksomhedsabonnement her.

Vi er sikre på, at EnergiWatch kan opnå samme succes, men vi har også brug for din hjælp. Vi er kun en e-mail eller en opringning væk. Og vi vil rigtig gerne høre, hvad du har på hjertet. Hvad enten det er ris, ros, gode ideer, tip eller nye perspektiver. Skyd løs.

Hjælp os med at gøre EnergiWatchWatch til det branchemedie, som du savner.

 

God læselyst

 

Anders Heering

Chefredaktør, Watch Medier

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også