EnergiWatch

EU sætter klimaindsats i bakgear

Europaparlamentets nej til at støtte op om EU-kommissionens klimapolitik sætter hele den internationale klimaindsats i bakgear. Der vil formentlig intet ske før efter 2020.

Før klimatopmødet i København i 2009 havde politikere, grønne organisationer og mange klimaforskere travlt med at fortælle, at det nu var sidste udkald, hvis man skulle nå at redde klodens klima.

Der kom som bekendt stort set intet ud af det storstilede og profilerede topmøde i København, ligesom de tre efterfølgende klimatopmøder alle er endt med det samme resultat: Ingen international aftale, ingen nedgang i udledningerne, ingen forbedringer for klimaet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs